7 Kelebihan Yang Wajib Anda Tahu Jika Anda Serius Nak Join Toneexcel

Salam dan hai semua ^_^

 

Hari ni saya akan tunjukkan 7 kelebihan yang anda akan terpaksa terima jika anda join tone excel hari ini. Anda mungkin sudah faham tentang bisnes ini cuma anda ingin tahu kelebihan tone excel ni bila anda join bisnes ini. Jom saya tunjukkan kepada anda..

 

Antara kelebihan yang bakal anda dapat adalah seperti berikut:

 

#01-#011: Modal Keahlian Yang Rendah Sekali Seumur Hidup.

 

Untuk anda mendapatkan simkad tone excel ini, anda hanya perlu keluarkan modal serendah RM120 sahaja seumur hidup dan anda juga terima kredit sebanyak RM30 dalam simkad anda.

 

Ini bermakna, anda hanya bermodalkan RM90 sahaja.

 

#02-011: Percuma Insurans Kemalangan Bernilai RM50,000 Dari Etiqa Takaful.

Ya, pihak tone group juga telah bermurah hati untuk membantu kepada semua ahli tone excel yang terlibat dalam kemalangan atau kematian dengan insurans sebanyak RM50,000 untuk setiap ahli.

Ini satu kelebihan yang tidak pernah ada pada semua telco di Malaysia. Hanya tone excel sahaja yang tawarkan seumpama ini. Menarik kan?

 

Jom saya tunjukkan kelebihan yang lain lagi..

 

 

#03-011: Percuma Mata Ganjaran Dan Cash Rebate!

 

 

Setiap kali anda topup, anda akan diberi cashback sehingga 7.5% dan juga mata ganjaran yang anda boleh gunakan untuk menebus tiket airasia dan juga tempahan hotel tune airAsia. Pelbagai lagi yang anda boleh tebus dengan mata ganjaran tersebut.

Cashback pula, sekiranya anda topup sejumlah RM60 anda akan diberi semula nilai rm4.5 iaitu 7.5% ke akaun anda. Ya, jumlah ini sikit.. Tapi pernah telco yang anda pakai sekarang beri duit kepada anda semula? ^_^

 

 

#04-011: Diskaun Tune Hotel Sehingga 30% Khas Untuk ahli Sahaja.

 

 

 

Jika anda pergi bercuti, anda sebagai ahli layak juga untuk terima diskaun sebanyak 30% setiap kali anda menginap di Tune Hotel ini di dalam atau diluar Malaysia. Menarik kan?

 

#05-011: Cabutam Bertuah Sehingga 1 Juta Ringgit!

 

 

Setiap ahli tone excel layak mendapat cabutan bertuah sehingga 1Juta ringgit. Terbaru tahun ni seorang ahli tone excel telah mendapat cabutan bertuah bernilai sejuta ringgit. Cuba lihat gambar dibawah.

 

 

#06-011: Kemudahan Pinjaman Pelajaran Dan Perubatan Sehingga RM10 Ribu

 

Antara kelebihan lain tone excel ini adalah, anda sebagai ahli boleh melakukan pinjaman sebanyak RM10 Ribu bagi tujuan rawatan dan juga pelajaran anda. Menarikkan? Ini hanya khas untuk pengguna simkad tone excel sahaja.

 

Dan tambahan, jika anda seorang pelajar.. anda juga dapat biasiswa pendidikan sehingga RM60k untuk pengajian anda. Seronok tak? Dah la guna simkad tone excel, boleh dapat biasiswa lagi tu. Berbaloi kan?

 

#07-011: Berpeluang jana Pendapatan Dengan Bisnes Simkad Tone Excel 

 

 

Semua kelebihan diatas anda boleh dapat hanya dengan gunakan simkad tone excel ini sahaja. Tapi jika anda berminat untuk dapat duit ekstra, anda juga boleh menjual simkad ini dan menjana duit berterusan dengan simkad yang anda jual.

 

Anda boleh pilih seberapa banyak duit yang anda mahukan apabila lakukan bisnes tone excel ini. Dan yang paling menarik anda juga dapat warisikan duit berterusan anda ini kepada insan anda yang tersayang.

 

 

 

 

 

Bonus Artikel: Dapatkan 6 lagi kelebihan yang wajib anda terima jika anda dapatkan simkad ini pada hari ini. (Bernilai RM3,579.50)

Klik sini untuk lihat bonus tersebut sekarang!

Enjoyed this post? Share it!