Lelaki Ini Kongsi 4 Amalan Untuk Berjaya Tingkatkan Income Bisnes Toneexcel Anda

Cuba bayangkan yang anda mampu berjaya seperti kebanyakan otai2 tone excel seperti tuan Mazelan abas dan lain2..

 

Anda mempunyai kemahiran untuk tarik ramai downline baru setiap hari, minggu, bulan. 

 

Setiap kali jumpa saja, prospek anda terus setuju dan beri duit untuk join bisnes simkad tone excel ni.

 

Tentu seronok tengok income toneexcel anda naik bukan?

 

 

Tapi sekarang ni, rasanya semua tu hanya angan2 yang dikecapi otai2 tone excel sahaja kan?  

 

Anda pasti rasa sangat penat dan lelah.. dan terkadang rasa nak putus asa dengan bisnes ni. Betul tak?

 

Anda bayangkan, berpenat-penat jumpa prospek setiap hari, belanja air semata mata nak dia jadi downline anda..

 

Tapi tak semua yg akhirnya jadi downline anda.

 

 

Percaya Cakap Saya…

 

Ini bukan salah anda dan masalah ni tak sepatutnye berlaku kepada anda.

 

Anda sudah usaha sebaik mungkin untuk tambahkan income toneexcel anda dan sepatutnya anda dapat hasil yang setimpal dengan usaha anda.

 

Hari ni, saya akan dedahkan kepada anda 4 rahsia amalan untuk bantu tingkatkan income tone excel anda.

 

Bersedia?

 

Apa yang anda perlu buat untuk pelajari perkongsian saya secara percuma ini adalah dengan terus baca hingga ke penghujung artikel.

 

Artikel ni panjang, tapi sangat bernilai untuk anda. Teruskan bacaan anda..

 

Sebelum tu, saya berikan sedikit pengenalan tentang tone excel kepada anda yang masih belum kenal simkad ni ya.

 

jom teruskan bacaan dibawah.. 

 

Pengenalan Tone excel

 

Apa itu simkad tone excel?

Berbanding dengan simkad lain yang anda biasa dengar, simkad toneexcel ni beri peluang kepada anda untuk jana pendapatan sampingan setiap bulan.

 

Anda boleh lakukan bisnes ini samada secara sambilan atau sepenuh masa. Sangat mudah. Saya terangkan…

 

Zaman sekarang ni, nak promote simkad tone excel bukannya susah bila anda boleh promote secara online.

 

Ada instagram, facebook, wechat, youtube.. Banyak lagi.

 

laman-sosial-2017

Tak perlu pun anda jumpa orang, nak table talk semua.. Cukup anda promote simkad ni kt laman sosial di atas ni dan minta mereka wasap anda kalo mereka berminat.

 

BAM! Anda close deal.. Komisyen pun masuk. Tak tau cara nak close deal prospek anda?

close-deal-tonexcel

Teruskan baca… Saya ada kongsikan tekniknya dalam artikel ni.

 

Saya juga ada menulis kelebihan tone excel di sini jika anda mahu tahu lebih lanjut kelebihan yang bakal anda dapat bila join simkad ni.

 

Dah bersedia nak tahu 4 amalan untuk tingkatkan income tone excel anda? Teruskan bacaan dibawah..

 

Apa Yang Anda Akan Pelajari Dalam Artikel Ini:

 

  • Cara bina matlamat yang kukuh untuk berjaya seperti otai2 tone excel. Saya share cara tulis matlamat supaya anda sentiasa bersemangat untuk berjaya. 
  • Cara set target sales supaya sentiasa kekal konsisten. ikut cara ni, komisen topup anda bakal meletup kaw! Saya terangkan nanti..
  • 4 lubuk hot untuk promosi simkad anda. Lubuk 3 dan 4 ramai yang terlepas pandang.
  • 5 Teknik close deal cara pakar didedahkan + saya share ebook Percuma (bernilai RM49): skrip close deal berkesan dengan menggunakan whatsapp. 

 

#01-#04: Gunakan Langkah Berkesan Ini Untuk Bina Matlamat Yang Kukuh

 

Anda mungkin terfikir cara untuk bina matlamat yang kukuh adalah sukar. Tapi, sebenarnya ia tidak lah susah cuma anda perlu tahu caranya sahaja.

matlamat-simkad-toneexcel

Seperti kebanyakan orang, pasti ada matlamat mereka yang tersendiri. Anda boleh tanya mereka yang berjaya dalam bisnes toneexcel ni.

 

Contoh matlamat:

 

Nak kumpul duit untuk rawatan sakit, beli kereta ekslusif seperti mercedes,bmw dan ada juga pasang impian untuk bercuti di negara Eropah.

 

Jadi apa impian anda?

 

Anda tak perlu susah fikir untuk tulis matlamat ni. Anda hanya perlu ambil sehelai kertas dan tulis apa matlamat yang anda inginkan.

 

UPDATE 28/3/2018: Tak sangkat matlamat ni dah tercapai 😭 yang paling sweet tarikh nikah saya dengan isteri 7/7/2017. Masa ni tak kenal pun isteri saya lagi 😭 Alhamdulillah!

 

Mudahkan?

 

Kenapa dalam matlamat tu saya tulis “sudah mempunyai simpanan rm…k”.. Anda pasti tertanya.. ia berkaitan dengan motivasi.

 

Mari saya terangkan kepada anda…

 

Tujuannya adalah untuk beri motivasi kepada anda untuk capai matlamat yang anda inginkan.

 

Katakan lagi 3 bulan anda mahu capai matlamat diatas. pasti ia akan beri motivasi untuk anda usaha bersungguh sungguh untuk jual simkad ni kan.

motivasi-berjaya

Jangan lupa juga, tulis tarikh bila anda ingin capai matlamat anda tu ya.

 

Semudah itu sahaja. Sebelum anda ke langkah seterusnya, saya mahu anda lakukan 3 perkara dibawah sekarang..

 

  • Ambil sehelai kertas dan tulis matlamat anda untuk tahun ini.
  • Tampal dekat tempat yang anda mudah lihat seperti dinding, pintu, almari, cermin makeup anda.
  • Baca setiap pagi lepas anda bangun tidur dan sebelum anda tidur. Tujuannya adalah untuk anda sentiasa fokus kepada matlamat anda.

 

Buat sekarang.

 

Sudah buat?

 

Jom baca langkah seterusnya..

 

#02-#04: Gunakan Cara Ini Untuk Kekalkan Target Sales Simkad Anda Dan Letupkan Komisen Topup Anda

 

Ya, anda baca dengan betul.

 

Saya akan tunjukkan bagaimana anda boleh bina target sales dan bantu tingkatkan komisen topup anda.

 

Apa yang anda perlu buat, anda hanya perlu:

 

Target 10 downline setiap bulan

10-TONEEXCEL

Ya, 10 downline sahaja.

 

Senang ke susah nak dapat 10 downline setiap bulan? Senang je.. Saya terangkan dibawah..

 

Ok,

 

Sekarang ni anda target 10 downline setiap bulan.

 

Katakan sehari secara santai anda dapatkan 5 nombor prospek yang berminat nak join bisnes ni..

5-orang-simkad

 

Sebulan(30hari) anda akan dapat nombor dan berwasap seramai 150 prospek sebulan.

 

Dalam 150 orang yang berminat tu.. takkan la 10 orang tak boleh nak dapatkan.. Mustahil sangat.

 

Lagi-lagi.. Kami dalam group MMGUIA pun ada ajar anda cara yang sangat mudah nak close sale prospek secara santai.

 

Semudah copy dan paste sahaja. terus close deal.

 

close-deal-tonexcel

 

Percaya cakap saya, anda jangan sekali kali buat target lebih 10 downline setiap bulan.

 

Sebabnya adalah jika anda punya target terlalu besar dan anda susah untuk capai target tu anda akan jadi penat.

 

Anda pun hilang semangat. Rasa down terus stop bisnes tune excel ni.

 

Sebab tu saya mahu anda target 10 downline sahaja setiap bulan. Sebabnya target ni mudah untuk anda dapatkan.

 

Tak percaya? tengok gambar dibawah..

 

Kalo anda ikut apa yang team kami ajar, pasti mudah untuk anda close sales, tak kisah anda nak close sale secara wasap atau pun table talk.

Nah, tengok lagi gambar ahli tone excel yang dah berjaya.

 

close-sale-tone-excel

 

Kan.. copy paste je. skrip close sale telah disediakan. Ini lah kelebihan mmguia. Power!

 

Letupkan komisen topup anda

 

Sekarang saya tunjukkan bagaimana dengan hanya target 10 downline setiap bulan boleh letupkan komisen topup anda.

 

Saya terangkan dibawah..

 

Anda sudah lihat diatas kan bagaimana team mmguia kt gambar atas ni berjaya close sale dengan sangat mudah.

 

Bukan setakat, mereka sahaja.. Anda pun akan rasa sangat mudah untuk close sale jika anda ikut panduan kami.

 

Tujuan 10 downline setiap bulan juga adalah kerana jumlah tu sangat mudah untuk anda dapat berbanding jumlah yang lebih besar dari itu.

 

Saya ingatkan sekali lagi:

10-TONEEXCEL

Dan target ni sesuai untuk mereka yang belum mahir lagi dalam taja downline baru.

 

Bila anda sudah mahir, bukan setakat 10, 15 downline sebulan pun anda mampu buat. kan.. 😎

 

Sekarang saya nak anda bayangkan…

 

Kalo begitu mudah sekali anda boleh close sale dengan teknik yang kami ajar, takkan la downline anda nanti tak boleh buat benda sama kan?

 

Jadi apa kesan baiknya kalo teknik ni, anda dan downline anda boleh buat dengan mudah?

 

Downline anda akan merebak, membesar dengan cepat.

 

downline-power

 

Mari kita buat kira-kira untuk kasi anda faham..

 

Katakan anda punya target 10 downline setiap bulan dan minimum topup downline anda rm30 sebulan.

 

Dengan topup rm30 sebulan, komisen topup anda adalah:

 

level1: 6%, level 2: 3%, level 3: 11%

 

Cuba lihat kesannya lepas 3 bulan:

 

  • Anda sudah mempunyai 30 downline level 1. Komisen topup anda rm30 X 6% X 30 level 1 = komisen topup level 1 RM54 setiap bulan
  • Komisen topup level 2: (30 downline level 1) X (30 downline level 2) X (rm30 X3%) = RM810 setiap bulan.

 

Saya tak mahu kira hingga level 3 sebab tak masuk dek akal komisen topup yang anda bakal dapat nanti.

 

Dan anda perlu faham tak semua downline anda itu rajin mencari prospek sebab setiap orang ada naik turun motivasinya kan.

 

Jumlah komisen topup yang anda terpaksa terima setiap bulan adalah:

 

RM864.

 

Ini jumlah komisen yang anda terpaksa terima seumur hidup selagi mereka guna simkad ini.

 

Saya guna perkatan TERPAKSA TERIMA bermaksud anda takde pilihan untuk tidak terima. Melainkan anda tukar no akaun bank anda kepada no akaun bank saya la..

 

Hahahaha😂😂😂

 

Inilah yang berlaku kepada pemain tone excel yang tak pernah putus asa.

 

Dari komisen topup puluhan RM setiap bulan meningkat jadi ribu ke puluhan ribu setiap bulan.

 

Apa yang anda perlu buat hanya sentiasa konsisten promosi simkad tune excel ni dan hasilnye sangat lumayan.

 

Tak percaya? Tengok gambar dibawah..

 

testimoni-tone-excel

 

Anda nampak? 2 tahun sahaja adik ni promosi simkad tone excel setiap bulan.

 

Hasilnya?

 

😱😱😱

 

Jadi, susah atau senang untuk dapat 10 downline sahaja setiap bulan?

 

Kalo anda kata susah, maksudnya anda masih belum mahir teknik prospekting dan close sale.

 

Kalo anda lemah 2 perkara ni, jangan risau kami boleh ajar anda. Tapi kalo anda sudah mahir, boleh teruskan dengan teknik anda.

 

Saya mahu tekankan sekali lagi, penting untuk anda mahir ilmu prospekting dan close sale ni sebab jika anda tak mahir..

 

Susah la network (downline) anda nak berkembang. Dah anda tak pandai menaja, macam mana mereka nak pandai menajakan..

 

Teruskan bacaan lagi..

 

Mari saya tunjuk komisen yang bakal anda dapat ikut pengalaman otai2 mmguia dibawah..

 

 

 

Ok,

 

Anda dah faham tentang target 10 downline setiap hari. Sekarang saya nak anda ke langkah seterusnya untuk belajar 4 lubuk pemasaran untuk jual simkad anda..

 

#03-#04: Gunakan Strategi Pemasaran Online Yang Sudah Terbukti Berkesan Ini.

 

Anda sudah pun belajar cara bina matlamat yang berkesan dan juga cara set target sales. Saya harap anda buat seperti mana yang saya tunjukkan diatas.

 

Sekarang saya akan tunjukkan 4 lubuk pemasaran tersebut. Antaranya adalah:

 

  • Facebook
  • instagram
  • youtube
  • blog

 

Facebook

Facebook adalah satu lubuk pemasaran yang sangat besar untuk anda promosi simkad tone excel anda. Jika anda lihat statistik dibawah:

 

Jumlah pengguna di facebook antara paling tertinggi antara laman sosial yang lain. Cuba anda lihat statistik pengguna di facebook pula:

 

 

Cukup besar untuk anda cari downline anda bukan.. 🙂

 

Banyak strategi anda boleh lakukan untuk promosi di facebook. Antaranya adalah..

 

  • facebook group
  • facebook page
  • facebook profile
  • facebook ads (berbayar)

 

Jika anda join group mmguia, anda akan di ajar cara mudah untuk promosikan simkad tone excel ni facebook dengan cara santai sahaja. tak perlu pening2..

 

Semua skrip sudah disediakan tinggal anda copy dan paste saja terus dapat downline. Mudahkan.  🙂

 

Instagram

Mungkin ada diantara anda  perasan atau tidak perasan yang ramai promoter tone excel yang jual simkad ni di instagram. Sebabnya sangat mudah, Saya tunjukkannya dibawah…

 

nampak? 100 juta jumlah pengguna di instaram. Bagaimana pula dimalaysia?

tone-excel-instagram

 

Menurut kajian oleh Ecommerce Milo, instagram mencapai 6 terbesar pengguna di malaysia. Jumlah yang sangat besar bukan? Menguasai 22 peratus jumlah penggunaan untuk laman sosial. Instagram sangat berpotensi untuk anda promosikan simkad ini.

 

Jangan abaikan jumlah prospek yang besar ini, kalo tidak.. rugi anda nanti.

 

Youtube

Menurut kajian dari Social Digitalmereka mendapati sejumlah 51% peratus rakyat malaysia yang menonton youtube setiap hari. 

 

Ini satu jumlah yang cukup besar untuk anda gunakan.

 

Blog

Anda pernah dengar tentang blog, pasti pernah kan? Saya tunjukkan kepada kenapa promosi tone excel guna blog sangat menguntungkan. saya terangkan kepada anda dibawah…

google-tone-excel

 

Jika anda lihat, data daripada google menunjukkan carian mereka yang berniaga untuk tambah pendapatan sangat tinggi mencecah 1 ribu sebulan hingga 100k sebulan.

 

Katakan anda dapat taja level 1 anda sebanyak 10% daripada 1000 orang yang baca iklan anda, itu sudah 100 orang level 1 anda. 😀

 

Bonus… Wechat

Anda perasan tak peratus penggunaan wechat jauh lebih tinggi berbanding instagram? Lihat gambar dibawah..

wechat-tune-excel

Anda boleh ambil peluang ini untuk promosi simkad tone excel pada pengguna wechat. Kami juga ada kongsikan panduan ringkas dan mudah untuk promosikan kepada pengguna wechat di dalam group kami.

 

Percaya cakap saya, potensi prospek di wechat sangat ramai kerana anda boleh dapatkan prospek berlainan setiap hari dengan mudah tanpa perlu anda jumpa mereka secara berdepan.

 

Caranya?

 

Bukan lah rahsia pun.. apa yang anda perlu lakukan adalah menggunakan fungsi friend radar dalam wechat tersebut.

wechat-powert-toneexcel

 

Disinilah kehebatan fungsi friend radar dimana anda berpotensi ramai prospek untuk anda promosikan simkad tone excel ini. Sangat mudah. Tak perlu jumpa untuk belanja air pun. Cukup sekadar chat dengan mereka.

 

kalo anda tak tahu cara untuk chat, group kami mmguia ada dedahkan skrip untuk chat dengan prospek ini. 

 

Ok, 

 

Sekarang anda sudah tahu 4 + 1 lubuk pemasaran yang anda boleh guna untuk jual simkad ini. Tapi, anda perlu faham ya..

 

Anda tak semestinya guna semua lubuk ni secara serentak.. Cukup fokus dengan satu lubuk dulu. Mungkin anda boleh gunakan facebook dahulu sebagai permulaan. Saya terangkan sebabnya..

 

Tujuannya untuk anda fokus dengan satu chanel pemasaran sahaja dulu. Bila anda sudah betul-betul mahir.. baru anda boleh gunakan lubuk yang lain. 

 

Ok, faham?

 

Jom ke langkah terakhir.. 

 

 

#04-#04: Gunakan 5 Teknik Close Deal Ini Supaya Anda Kelihatan Seperti Pakar Dipercayai Prospek Anda

 

 

 

panduan tone excel

komen

komen di sini

Enjoyed this post? Share it!