Tone Excel: Lelaki Ini Kongsikan 3 Media Pengiklanan PERCUMA Untuk Taja 10 Orang Level 1 Dengan Berkesan Setiap Bulan.

Anda mahu tak jika saya kongsikan 3 media pengiklanan yang anda boleh gunakan untuk tingkatkan income tone excel anda dengan berkesan?

 

Yang mana media pengiklanan ini akan bantu tingkatkan jumlah tajaan level 1 anda minimum 10 orang setiap bulan secara konsisten.

 

10-TONEEXCEL

 

Anda berminat tak? Jika minat,teruskan bacaan..

 

Sebelum tu, saya nak jelaskan kepada anda kenapa..

 

Anda Hanya Perlu Taja 10 Orang Level 1 Sahaja Setiap Bulan.

 

Secara jujur, tak semua dari kita yang mampu menaja secara konsisten lebih daripada 10 orang setiap bulan.

 

Memang betul ada yang boleh menaja lebih daripada itu. Tapi tak semua orang yang mampu menaja lebih daripada 10 orang kan.

 

Betul tak?

 

Jadi sebab itu saya nak kongsikan kepada anda media pengiklanan percuma untuk taja 10 orang secara konsisten.

 

Ramai yang mengadu susah nak taja downline baru.. Ada yang dah lesu, lemau sebab susah nak taja level 1 baru.

 

Jadi saya terpanggil untuk kongsi kepada anda cara dapat 10 level 1 secara konsisten setiap bulan.

 

Syarat PERTAMA untuk taja 10 level 1:

  1. Pastikan anda dapat sekurangnya 5 nombor phone untuk buat prospekting bisnes ni setiap hari.
  2. Gunakan 3 media iklan ni setiap hari.
  3. Kalo anda konsisten, anda sudah dapat no.phone prospek anda dalam 150 orang setiap bulan.

 

Dalam 150 orang tu, takkan tak boleh dapat 10 downline ye tak?

 

Syarat Kedua untuk berjaya taja 10 level 1 setiap bulan:

  1. Tau skrip iklan yang buatkan prospek tak sabar2 pm,wasap untuk tahu bisnes tone excel ni dari anda.
  2. Tahu skrip soalan power yang memudahkan anda close deal simkad tone excel ni dengan mudah. Free! saya tunjukkan skripnye.
  3. Baca seluruh artikel ni untuk dapatkan skrip ‘ayat iklan’ dan ‘soalan power’ ni secara percuma.

 

Ok, anda bersedia?

 

Jom teruskan dengan syarat pertama di bawah..

 

3 Media Pengiklanan Percuma

 

#1-#3: Media Percuma Wechat

logo-wechat-tune-excel

 

Ya, wechat..

 

Anda pernah guna wechat untuk promosi simkad tone excel anda?

 

Belum?

 

Meh saya tunjukkan macam mana anda boleh dapat nombor prospek setiap hari dengan guna fungsi dalam wechat.

 

Mari saya terangkan dibawah..

 

1) Langkah pertama, anda install app ‘wechat’ dahulu.

 

2) Langkah kedua, anda guna fungsi Friend Radar.

 

wechat-powert-toneexcel

 

Selepas anda install app wechat, klik ‘discover dan ‘people nearby’ seperti dibawah.

 

 

Selepas itu anda klik 3 titik dibahagian atas kanan:

 

 

Klik ‘view all’ dibawah..

 

 

Tada! sekarang anda ade senarai bakal prospek untuk jual simkad anda

 

wow-toneexcel

 

Dan yang paling best, setiap kali anda berubah tempat, anda boleh refresh semula dan anda akan dapat senarai bakal prospek yang baru!

 

**Penting**

“Cara nak refresh senarai bakal prospek, tekan 3 titik seperti di atas dan tekan ‘view all’ 

 

Hah, apa macam? Agak2 anda boleh tak dapat 5 nombor prospek yang berminat dengan guna fungsi wechat ni? Mesti la boleh kan..

 

Jom tengok pengiklanan percuma kedua di bawah..

 

#2-#3: Media Pengiklanan Percuma Beetalk

beetalk-tone-excel

Ya, mungkin ada diantara anda yang belum perasan kegunaan beetalk ini juga boleh digunakan untuk dapatkan no phone bakal prospek anda..

 

 

1) Mula sekali, anda muat turun beetalk dulu.

 

2) lepas install, tekan ‘look around’ dibawah kiri.

tune-excel-pum

 

2) Tekan ‘turn on’ untuk hidupkan fungsi gps.

 

tuneexcel-BEETALK

 

3) klik ikon warna pink diatas kanan dan anda akan diberikan pilihan seterusnya..

 

 

4) tekan ‘ALL’ untuk dapatkan senarai bakal prospek dari kalangan lelaki dan perempuan.

 

 

5) Tada! Anda sudah dapat senarai bakal prospek anda. Dan seperti wechat, senarai ini juga berubah setiap kali anda bergerak ke kawasan berbeza.

 

Ha, sekarang anda sudah tahu dimana anda boleh dapatkan no phone bakal prospek untuk simkad tone excel ni..

 

Tapi..

 

Tahu tempat yang sesuai untuk jual simkad adalah perkara lain..

 

Mahir jual dan buat ayat iklan yang boleh buatkan prospek  pm/wasap untuk tahu bisnes anda adalah perkara lain..

 

Tanpa mahir buat ayat yang boleh menjentik hati prospek untuk jadi downline anda.. satu perkara yang sangat menyedihkan..

 

Apatah lagi bila anda iklankan simkad ni sorang pun tak nak reply.. like pun takde. Tersangat la menyedihkan.

 

Tapi..

 

Semua ni dapat diselesaikan jika anda tahu skrip ‘ayat iklan’ untuk dapatkan no.phone bakal prospek anda dengan berkesan.

 

Dan.. soalan POWER yang buatkan prospek tak sabar beli simkad dari anda.

 

Pasti seronok kalo setiap hari ada saja prospek yang pm/wasap untuk tahu bisnes ni dari anda. 

 

Tentu bahagia kan.. 😍

 

Ok, seperti yang saya janjikan awal2 tadi. Saya akan kongsikan kepada anda skrip ‘AYAT IKLAN’ dan ‘SOALAN POWER’ yang boleh buat orang tak sabar pm/wasap anda dan mudah close deal dengan berkesan.

 

Saya telah sediakan dalam bentuk pdf (ebook) jadi anda perlu muat turun ebook tersebut sahaja.

 

Berminat? Nak Tahu Cara Dapatkan Ebook Ni?

 

Tekan ‘muat turun ebook’ di bawah dan berikan emel anda untuk dapatkan ebook.

 

Bonus Percuma: Sila tekan muat turun ebook untuk dapatkan ‘skrip ayat iklan’ dan ‘skrip soalan power yang bantu tingkatkan tajaan level 1 anda secara konsisten 10 orang setiap bulan.

komen

komen di sini

Enjoyed this post? Share it!